dimecres, 14 de gener del 2015

Primera Guerra Mundial

La Primera Guerra Mundial que va començar el 1914 i finalitzar el 1918, i aquests quatre anys seran un abans i un després del món conegut des de llavors.
Per estudiar-la em fet vàries activitats, de les quals jo en destacaré dos, la simulació de la guerra i el còmic de la guerra:
-Simulació: en aquesta activitat online consistia en que ja que es creu que Alemanya és la "culpable" de la Primera Guerra Mundial, fer una simulació dels actes que va fer Alemanya i més concretament el Kàiser i a veure si tu hauries actuat igual. Si jo hagués sigut el Kàiser no hauria esclatat Primera Guerra Mundial o al menys no per culpa d' Alemanya. A l'activitat també t'anava fent preguntes sobre el que anava passant per a veure si ho seguies bé, una bona forma d'aprendre-ho. Aquesta activitat servia per enllaçar el colonialisme amb la guerra, mirant les causes i l'inici de la guerra.
-Còmic: el còmic eren unes 50 vinyetes en anglès on t'anava explicant que havia passat durant la guerra, era fàcil d'entendre, t'ajudava el que els països eren com persones i portaven les seves banderes per saber representar-los. Estava molt bé perquè t'ensenyava pas a pas el que va passar a la guerra i com actuaven i que feien els països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada